Maynard Liverpool Trøje Rosalyn

Maynard Liverpool Trøje Rosalyn
Wimmer, 22, har indtil videre spillet i 25 af Kölnens 26 league-spil, som kun savner den ubesværede træk i Dortmund i sidste uge gennem suspension.
I sidste uge hævdede rapporter i både Tyskland og Det Forenede Kongerige, at den venstrefodede centerback er sat til en Premier League-bevægelse, og at der allerede er aftalt en aftale med det foreslåede gebyr, der varierer fra 6 mio. € til 10 mio.
>Det var kun anden Juventus trøje gevinst for Andorra lille land i kvalifikation til enten VM eller EM og den første siden en 1-0 sejr over Makedonien i oktober 2004.
>Flere Andorra-spillere var i tårer efter den endelige fløjte, idet de havde sikret en historisk sejr. De er ranket 186 af FIFA, mens Ungarn er 33. En forskel på 153 steder.
>Marc Rebes scorede vinderen med en 26-minuts header fra den fjerne side af området, der sendte bolden over hovedet af Ungarns målmand Peter Gulacsi.
>Andorra-spillere fejrer Arsenal trøje deres berømte sejr over Ungarn på fredag.
>Andorra afsluttede kun 73 passerer i deres sejr. Den tidligere lavt for et vindende hold i den nuværende europæiske VM kvalifikationskampagne havde været 156 af Bulgarien mod Holland.
>Det var kun det andet mål for Andorra, der kvalificerede sig til verdensmesterskabet i 2018. Den anden var kommet i et 2-1 hjem tab til Schweiz.